برای رزرو یک جلسه رایگان کلیک کنید

حقایقی درباره‌ی زبان آلمانی

حقایقی درباره‌ی زبان آلمانی :

اگر شما با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید، یادگیری زبان آلمانی کار ساده‌تری به نظر می‌رسد. اما چون ساختارآن متفاوت است و شیوه‌های شکل گیری جملات با زبان ما تفاوت دارد، یادگیری آن نیازمند تلاش است.

آلمانی را  به روش‌های مختلفی میتوان فرا گرفت. استفاده از اپلیکیشن‌های گوناگون که روی گوشی نصب میشوند، گوش دادن به پادکست‌های مختلف، مراجعه به وب سایت‌های آموزشی ،تماشای فیلم‌ها و شوهای تلویزیونی و سینمایی از جمله مواردی هستند که به شما کمک شما می‌کنند.اما باید گفت که شرکت در کلاسهای آموزشی زبان آلمانی بالاترین کمک را میتواند به شما در این زمنیه داشته باشد.مخصوصا اگر مدرس المانی شما مجرب باشد.

در این خصوص پیشنهاد ما به شما آموزشگاه زبان پارسا میباشد که میتوانید در هر جای ایران به صورت آنلاین در دوره های آن شرکت کنید.

دراین بخش نکاتی جالب و شاید بامزه درباره‌ی زبان آلمانی را برای شما نوشته ایم که خواندن آن خالی از لطف نیست.

_ در سراسر دنیا می‌توانید زبان آلمانی را بشنوید.

طبق ویکی پدیا، آلمانی جزو 11 زبان پر تکلم در دنیا میباشد، که حدود 1.4 درصد از افرادی که آلمانی صحبت میکنند، آلمانی زبان مادری‌شان است. زبان چینی ماندرین در جایگاه اول قرار دارد و زبان انگلیسی جایگاه سوم را از آن خود کرده است.

_ انگلیسی و آلمانی از نظر زبانی خواهر محسوب می‌شوند.

همانند انگلیسی و داچ (Deutch)، آلمانی نیز بخشی از زبانهای ژرمنی (Germanic) را تشکیل داده است. اگر با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید، در یادگیری آلمانی مشکل زیادی نخواهید داشت ،چون با کلمات و اسامی مشابه زیادی با زبان انگلیسی روبرو می‌شوید. اما باید دقت داشته باشید که کلماتی هم هستند که از نظر نگارشی شبیه هستند اما معانی آنها کاملا متفاوت است. برای مثال کلمه‌ی «gift» در زبان آلمانی، به معنی سم می باشد، و هیچ ارتباطی با معنی آن در زبان انگلیسی ندارد.

_ در زبان آلمانی مثل‌های خنده‌دار و عجیبی وجود دارد.

بعضی از مثل‌های آلمانی:

 Alles hat ein Ende, nur die Wurst hat zwei – هرچیزی پایانی دارد به جز سوسیس که دو تا دارد!

Ich verstehe nur Bahnhof –  من فقط ایستگاه اتوبوس را می‌فهمم (به معنی این است که متوجه حرفهایت نمیشوم)؛

Das ist nicht dein Bier! – این آب/جوی تو نیست! (به تو مربوط نیست)؛

_تمامی اسامی با حروف بزرگ نوشته می‌شوند.

اگر یک روزنامه‌ی آلمانی زبان را بخوانید، متعجب میشوید که چرا بدنه‌ی محتوا  پر از حروف بزرگ است. این به این دلیل است که تمامی اسامی در زبان آلمانی با حروف بزرگ نوشته می‌شوند و این کار اجباری است!

_آلمانی زبان نویسندگان و متفکران است.

اکثر افراد زبان آلمانی را زبان «Dichter und Denker» یا نویسندگان و متفکران می‌دانند. مثلا، جان ولفگانگ گوته‌ی بزرگ، نویسنده‌ی متن حماسی فاوست، به عنوان یکی از بزرگترین گنجینه‌های آلمانی شناخته شده است. از دیگر بزرگان این سرزمین می‌توان کانت، مارکس، کامبلت و نیچه را نام برد.

_در آلمانی کلماتی می باشد که در انگلیسی معادل آنها وجود ندارد.

مهارت در خلق کلمات جدید و بسیار تخصصی یکی از ویژگی های زبان آلمانی است .یعنی تشریح و توضیح اشیا یا موارد بسیار دقیق‌تر از معادل‌های انگلیسی معرفی میشوند. مثلا، کلمه‌ی Schadenfreude به معنی خوشحالی ناشی از بدبختی شخص دیگری است. Torschlusspanik به معنی این حس است که زمان در گذر است و فرد حس گذشت سریع زمان و پیر شدن را احساس می‌کند و در نتیجه در تلاش و تکاپو برای انجام کاریست قبل از آنکه خیلی دیر بشود.

_در زبان آلمانی اسامی مرکب زیادی است.

یک کلمه‌ی طولانی آلمانی را می‌توان به اسامی کوچک‌تر قسمت کرد. آلمانی زبانی است که کلمات جدید زیادی متشکل از دیگر کلمات در آن ساخته می‌شود. برای مثال کلمه‌ی “دست”  (hand) را در نظر داشته باشید، این کلمه‌ را آلمانی‌ها با «Shuhe» (کفش) ترکیب می‌کنند تا اسم «Handshuhe» درست شود که به معنی «کفش‌دست» یا همان دستکش می باشد.

_ آلمانی به جز در آلمان در چند کشور دیگر هم زبان رسمی است.

آلمانی به غیر از آلمان، زبان رسمی اتریش و لیختن اشتاین و همچنین یکی از زبانهای رسمی سوئیس و لوکزامبورگ است. همین موضوع آلمانی را پر تکلم‌ترین زبان اتحادیه‌ی اروپا می‌کند.

_گویش‌های آلمانی با توجه به محل اقامت شما  متفاوت‌ می باشد.

در آلمان به هر قسمت که سفر کنید، با گویش ویژه‌ای از زبان آلمانی مواجه می‌شوید.

_هر اسم یک جنسیت دارد.

در زبان آلمانی سه نوع جنسیت برای اسمامی وجود دارد: مذکر، مونث و خنثی. هرچند که در نگاه اول، به نظر می آید که جنسیت فرمول خاصی را دنبال نکرده و لزوما ربطی به موردی که به آن اشاره میشود ندارد. چیزی است که بیشتر حول محور گرامری می‌چرخد و باید حفظ شود.

_ طولانی‌ترین کلمه در دنیا.

در زبان آلمانی یک کلمه‌ی 63 حرفی وجود دارد. کلمه بدین شکل است‌:

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

معنی این کلمه «قانون نظارت بر برچسپ گوشت گاو» است که حتی برای خود آلمانی‌ها هم بیان کردن آن سخت بوده است. این کلمه از دور خارج شد و دیگر استفاده نمی‌شود.

_ نگارش آلمانی دو نسخه دارد.

، زبان آلمانی تا اواسط قرن بیستم با استفاده از الفبای Fraktur برگرفته از الفبای لاتین نوشته می‌شد. این رسم الخط گوتیک از قرن شانزدهم تا اواخر جنگ جهانی دوم رایج بود.

امیدواریم از مطالعه حقایقی درباره‌ی زبان آلمانی لذت برده باشید.

آموزش زبان آلمانی

با شرکت در کلاسهای آموزش آنلاین و یا حضوری موسسه زبان پارسا با همراهی بهترین اساتید زبان آلمانی در شیراز موفقیت خود را افزایش دهید.

موسسه زبان پارسا (تاسیس 1380) شماره تماس 09013443574

برای بهره مندی از  آموزش زبان آلمانی با معیارهای استاندارد و مدرس آلمانی مجرب با ما تماس بگیرید.

آموزش زبان آلمانی در موسسه پارسا